Spanjereis 2023

Spanjereis 2023

Het is inmiddels al weer drieënhalf jaar geleden dat we Benidorm aandeden als bestemming van onze traditionele voorjaars Spanje reis. Velen hebben te kennen gegeven Benidorm behoorlijk gemist te hebben de afgelopen jaren.  Dat is een van de redenen waarom we als organisatiecomité besloten hebben om een nieuwe poging te wagen voor het organiseren van een Spanjereis in 2023.
Uiteraard kunnen we niet in de toekomst kijken en daarom ook geen garanties afgeven dat de reis ook daadwerkelijk doorgang kan vinden. Veel hangt af van de ontwikkelingen m.b.t verspreiding van Covid varianten in de komende herfst- en wintermaanden.
Zoals we vorig jaar al van plan waren willen we een Spanjereis gaan organiseren met als bestemming Benidorm eind maart 2023.  We kiezen voor touroperator Solmar en als verblijf voor hotel Poseidon Palace met een all inclusive verzorging en First class stoelen.
Pasen 2023 valt weer laat valt en het weer in Benidorm op lange termijn heeft in april de beste vooruitzichten met het minste aantal regendagen. Datum van vertrek is vrijdag 31 maart en we zijn terug op Paaszondag 9 april. De kosten voor een First Class (drie stoelen per rij  in plaats van 4) busreis op basis van all inclusive (volpension en drankjes en hapjes vanaf 10.30 uur tot 24.00 uur) bedragen ca. € 700,- op basis van 2 personen op één kamer. Toeslag eenpersoonskamer ca. € 100,-.
De kosten van de aanhanger voor de fietsen zijn bij deze prijs ook inbegrepen.
Wat moet je doen om je aan te melden voor deze geplande voorjaarsreis ?
Graag een mailtje naar j.jochems1@upcmail.nl en/of naar g.vrijhoeven59@gmail.com met je naam en naam van je partner en of je wel of niet een fiets meeneemt.
En vóór 31 december 2022 een aanbetaling van € 200,- p.p. naar de RABO rekening van TC Nuenen. IBAN: NL 74RABO0148279422 onder vermelding van Spanjereis 2022.
Op basis van de datum van de bankoverschrijving wordt de plaats op de aanmeldingslijst genoteerd. De bus kan maximaal 48 personen vervoeren.
Begin januari moeten we definitief het aantal personen opgeven aan Solmar. Dan moet voor het vervolg van de organisatie van de reis ook duidelijk worden dat deze reis door kan gaan. Zo niet dan kunnen de voorschotbedragen door de vereniging ook weer worden gerestitueerd.

Met sportieve groet,
Gerard en Hans.