Benidorm 2022

Benidorm 2018

Beste fietsvrienden van TC Nuenen,

Het is inmiddels al weer bijna tweeënhalf jaar geleden dat we Benidorm aandeden als bestemming van onze gebruikelijke Spanje reis. Velen hebben te kennen gegeven Benidorm behoorlijk gemist te hebben de afgelopen twee jaar.  Dat is een van de redenen waarom we als organisatiecomité besloten hebben om weer een poging te wagen voor het organiseren van een Spanjereis in 2022.
Uiteraard hebben bij het nemen van deze beslissing ook overwegingen gespeeld als het risico van een nieuwe virusgolf of-variant in het al ras naderde najaar. Van de andere kant zullen de meesten zo niet allen tegen die gevaccineerd zijn en mogen we ervan uitgaan dat de Solmar maatregelen treft om het risico op besmetting tijdens busreizen en op de plaats van bestemming zoveel mogelijk weet te beperken.
Kortom, Gerard en ondergetekende hebben tijdens een avond durende vergadering besloten om voor 2022 een Spanjereis te gaan organiseren met als bestemming Benidorm in april 2022. Zoals gezegd te kiezen voor touroperator Solmar en als verblijf voor hotel Poseidon Palace met een all inclusive verzorging.
Omdat Pasen in 2022 erg laat valt en het weer in Benidorm in de maand maart, begin april de beste vooruitzichten op lange termijn laat zien met het minste aantal regendagen is de datum van vertrek vrijdag  1 april 2022 en de thuiskomst is zondag 10 april. De kosten voor een First Class (drie stoelen per rij  in plaats van 4) busreis op basis van all inclusive (volpension en drankjes en hapjes vanaf 10.30 uur tot 24.00 uur) bedragen ca. € 645,- op basis van 2 personen op één kamer. Toeslag eenpersoonskamer ca. € 100,-.
Wat moet je doen om je aan te melden voor deze geplande voorjaarsreis ?

Graag een mailtje naar j.jochems1@upcmail.nl en/of naar g.vrijhoeven59@gmail.com met je naam en naam van je partner en of je wel of niet een fiets meeneemt.
En vóór 31 december 2021 een aanbetaling van € 200,- p.p. naar de RABOrekening van TCNuenen. IBAN: NL 74RABO0148279422 onder vermelding van Spanjereis 2022.
Op basis van de datum van de storting wordt de plaats op de aanmeldingsplaats genoteerd. De bus kan maximaal 48 personen vervoeren.
Begin januari moeten we definitief het aantal personen opgeven aan Solmar. Dan moet voor het vervolg van de organisatie van de reis ook duidelijk worden dat deze reis door kan gaan. Zo niet dan kunnen de voorschotbedragen door de vereniging ook weer worden gerestitueerd.


Met sportieve groet,
Gerard en Hans.