Whats App Groepen

WhatsApp groepen TC NUENEN  t.b.v. externe tochten- en zondagochtend- tochten boven de 100 km.


Als het wegseizoen vordert worden de afstanden die door de zondagochtend-groepen gefietst worden ook wat langer. Op enig moment gebeurt het dat er clubrit-afstanden van boven de 100 km gefietst worden.
Dat wordt tot op dit moment pas bekendgemaakt op zondagochtend bij vertrek.
Voor een aantal van ons is het feit dat het pas kort voor vertrek bekend wordt gemaakt, reden om niet bij deze groep aan te haken. Waarom? Niet genoeg eten/drinken meegenomen, maar vooral er in de persoonlijke planning geen rekening mee hebben gehouden dat een tocht (beduidend) langer gaat duren en de thuiskomt dus (beduidend) later zal zijn.

Om dit probleem te ondervangen zorgt de Tourtochtencommissie (TTC)  dat zondagochtendtochten van boven de 100 km tevoren worden aangekondigd via WhatsApp.  Ook de gemiddelde groepssnelheid zal tevoren worden aangekondigd. Zo ook, zo veel als mogelijk, wie er wegkapitein is/zijn.
De Whatsapp groepen zijn  26, 28, 30 en 30+. Het staat de leden vrij om zich voor meerdere groepen aan te melden.  Ook kunnen deze whatsApp groepen gebruikt worden om  te inventariseren of er belangstelling is voor externe ( NTFU) tochten.

Wil je uitsluitend op zondag tochten onder de 100 km fietsen en fiets je geen externe tochten of fiets je in groep 24 of 26 , dan hoef je je ook niet aan te melden. Er verandert namelijk niets voor de reguliere zondaggroepen onder de 100 km.

Een aantal van ons heeft zich inmiddels al aangemeld. Heb je dat nog niet gedaan en wil je je aanmelden voor één of meerdere WhatsApp groepen, stuur dan een mailtje naar: j.postcards@gmail.com  (Johan Pullens) met daarop je naam en mobiel telefoonnummer en voeg daar aan toe: groep 26 en/of groep28  en/of groep 30  en/of  groep 30+ .  Vervolgens wordt er gezorgd voor opname in de aangegeven WhatsApp groep. ( Je kunt je dus aanmelden voor meerdere groepen)