ATB

Bericht voor alle ATB-ers van TC Nuenen:

Zoals velen wellicht al weten werkt de ATB-Commissie met een WhatsApp-groep voor het afstemmen van vertrektijden en deelname aan tochten. Wil je graag op de hoogte blijven als ATB-er, dan kun je toegevoegd worden aan die groep, door een mail te sturen met je naam en 06-nummer aan atbcommissie@tcnuenen.nl.
Zij zorgen dan dat je aan de groep wordt toegevoegd en voortaan via WhatsApp geïnformeerd wordt.

Om 09.30 uur vertrekt de Bikers groep, vanaf het Klooster aan het Park.
Deze groep fietst een tocht in de regio, duur van deze tocht zal ongeveer 2 ½ uur zijn.

Om 08.30 uur vertrekt de Bikers groep “Sportief”, vanaf het Klooster aan het Park.
Deze groep fietst een georganiseerde NTFU tocht of een tocht in de regio, duur van deze tocht zal ongeveer 3 ½ uur zijn. Indien er naar een georganiseerde NTFU tocht wordt gegaan, zal dit per fiets gebeuren( aanliggende gemeentes) of gezamenlijk met de auto, waarbij we proberen de reistijd te beperken tot maximaal 30/45 minuten. 
De gemiddelde fietssnelheid en afstand bij deze Bikers groep “Sportief” zal hoger liggen dan bij de Bikers groep.
Beide groepen, wat snelheid en afstand betreft, zijn altijd afhankelijk van de weersomstandigheden.

Georganiseerde NTFU tochten zijn voor eenieder toegankelijk en aan te raden, bij deze tochten proberen we de ATB kalender te volgen, vermeld op de website van TC Nuenen. Klik hier
Bij deze tochten wordt gezamenlijk vertrokken van het Klooster aan het Park, tijdens de tocht zelf kan eenieder zijn eigen tempo rijden.

We gebruiken de “Bikers App” om elkaar op de hoogte te houden (bijvoorbeeld voor het samen vertrekken naar een NTFU tocht)
Tevens kan het gebeuren dat er tijdens een van de twee bovenstaande vertrek tijden geen “Bos Kapitein” aanwezig is. We gaan er hierbij van uit dat de aanwezige Bikers voldoende ervaring hebben in tochten, dat men onderling dan een route kiest.

Sportieve groet,
ATB Commissie,
Wim, Harrie en Joop