Startpagina

Welkom op onze website!

Op onze website vindt u veel nuttige informatie over ToerClub Nuenen in zijn algemeenheid. Wij realiseren ons ook dat steeds meer mensen via de computer communiceren. Daarom is de website voorzien van een aantal digitale mogelijkheden. Persoonlijk contact met bestuursleden en de leden van de diverse commissies. Wij denken dat we onze leden op deze manier nóg beter van dienst kunnen zijn.
En heeft u nog verbeteringsvoorstellen voor onze website? Wij horen ze graag via mediatcn@gmail.com 
Maak ook kennis met TC Nuenen via Facebook!

Diekirch - Valkenswaard

Op zaterdag 27 augustus 2016 krijgen de deelnemers aan Diekirch-Valkenswaard een grandioos onthaal op de Markt in Valkenswaard. Het laatste stuk van de route van dit jaar is flink veranderd. De renners komen nu via de Achelse Kluis en Café Zomerhof, over de Maastrichterweg bij Café ‘In de Swaen’ (langs het terras) onder de finishboog door. Vervolgens  gaan ze op de Markt langs de terrassen van ‘Jo d’un Urste’, ‘Le Troubadour’ en ‘In de Sleutel’ onder een extra ereboog door, over het podium naar binnen bij Café ‘De Bel’  om de medaille op te halen. Het ‘stallen van de renfiets’ gebeurt achterom bij (ex-) Muziek bar Old Dutch, waar meteen een pastamaaltijdje (gratis) kan worden meegenomen. De gehele Markt is feestelijk aangekleed en de weersverwachtingen zijn zeer terrasvriendelijk.

Ben op tijd op de Markt om dit alles mee te maken; vanaf 14:15 uur worden de eerste binnenkomsten verwacht; de laatste om iets na 20:00 uur. 

Tropische fietstochten

Na enkele regenachtige weken is het dan toch echt zomer met tropische temperaturen van boven de 30⁰C. Om optimaal te genieten van het warme weer hebben we nog een aantal tips over het fietsen in de hitte. Klik hier

Frits Massee

Plaatsing 25-07-2016
Ons lid Frits Massee is onlangs samen met zijn vrouw verhuisd naar Amerika. Ongeveer 2 weken geleden heeft Frits onverwacht een hartinfarct gekregen, hij is gereanimeerd waarbij enkele ribben zijn gebroken. Hij ligt na enkele dagen op de Intensive Care nog steeds in het ziekenhuis, maar inmiddels zou het iets beter gaan.
Wij wensen Frits alle beterschap en een snel herstel. (Eventuele berichten kan d.m.v. Gastenboek)
Nieuw bericht van Frits 05-08-2016 Klik hier

Profronde van Stiphout is in 2014 opgehouden te bestaan

De 50ste jubileumeditie van 2014 was de allerlaatste ronde die in Stiphout is gehouden.

Winnaars waren bekende renners onder andere Hennie Kuiper, Joop Zoetemelk, Greg Lemond, Pedro Delgado, Jan Ullrich, Lance Armstrong en Christopher Froome schreven ‘Stiphout’ op hun naam. Vincenzo Nibali mag zich de allerlaatste winnaar noemen. Ook Joop Zoetemelk was bij deze jubileumronde in het geel aanwezig.
Voor nog wat nostalgische beelden van deze laatste editie Klik hier

Zeelandtocht 2016
Deze groep is heel enthousiast op vrijdag 1 juli om 07.30 uur aan deze 13de editie begonnen.
Wij wensen ze een veilige tocht met veel fietsplezier. Klik op de foto voor meer foto's. Klik hier voor verslag
Voor filmpje Klik hier

Damesweekend 2016 succesvol

Meer foto's klik op foto en verslag Klik hier.

Van Gogh-fietstoertocht voor iedereen

Weergoden helpen Van Goghtocht

Het is nog wat frisjes als zondagochtend rond 07.00 uur ‘voorrijders’ Robert en Gerd vertrekken om te kijken of de pijlen nog op hun plaats hangen. Om half 8 meldt zich de eerste toerfietser, ongeveer 300 zullen er nog volgen. Niet slecht voor een tocht op vaderdag. Voor meer foto's klik op foto.

Tips voor het rijden in een groep
Klik hier voor een filmpje of kijk ook voor meer info op www.slimmerfietsen.nl

Lentetocht 2016

Op 8 mei is onder prachtige omstandigheden de Lentetocht gefietst. Een heel mooie tocht waarbij het zonnetje de groep erg mooi kleurde in het Brabantse landschap.
Al onze overleden leden zijn herdacht bij het Esdonks kapelleke. Bij dit emotioneel gebeuren werden de namen van alle 13 overleden leden genoemd.

Klik op foto voor meer foto's. Meer informatie (verslag) Klik hier en voor filmpje Klik hier.

Elftal van Toerclub promoot Nuenen in Elfstedenfietstocht

Toerclub Nuenen heeft in de Friese Elfsteden Rijwieltocht de gemeente Nuenen c.a. gepromoot. De Toerclub reed pinkstermaandag 16 mei met een elftal toerrijders de 11-stedenfietstocht, een tocht over 240 kilometer met vertrek vanuit Bolsward en de finish ook weer in dat stadje.   Voor meer foto's Klik op foto. 

Vitaalgroep in Kevelaer

De Vitaalgroep is op 10 mei weer, zoals traditioneel in mei, naar Kevelaer gefietst.
Dat het gezellig was laat de foto wel zien. Klik op de foto voor de andere foto's. Klik hier voor het verslag

 

Een fantastisch mooi 20 jaar TCN feestje

Bovenstaande foto is één van de 5 groepen die een mooie en gezellige fietstocht maakte.
Volgens voorzitter Maarten moesten we maar niet meer vertellen hoe fantastisch, gezellig, prima georganiseerd, met veel plezier en fijne weeromstandigheden dit feestje werd gevierd. Het is gewoon TCN dat mede door de organisatie nog lang in ieders geheugen zal blijven. Klik op foto voor de overige foto's. Voor filmpje Klik hier Voor terugblik en verslag Klik hier

De echte wielrenner laat van zich horen

Kijk voor meer informatie vanuit de NTFU en naar de animatiefilmpjes op deze site.

 

Abonneren op www.tcnuenen.nl RSS