ATB

Bericht voor alle ATB-ers van TC Nuenen:

Zoals velen wellicht al weten werkt de ATB-Commissie met een WhatsApp-groep voor het afstemmen van vertrektijden en deelname aan tochten. Wil je graag op de hoogte blijven als ATB-er, dan kun je toegevoegd worden aan die groep, door een mail te sturen met je naam en 06-nummer aan atbcommissie@tcnuenen.nl.
Zij zorgen dan dat je aan de groep wordt toegevoegd en voortaan via WhatsApp geïnformeerd wordt.

Bericht voor alle ATBers TCN

In de afgelopen maanden hebben wij met verschillende mensen gesproken om te kijken of er binnen de ATB groep ideeën leven waar wij iets mee kunnen. Het is verschillende mensen opgevallen dat de afgelopen periode steeds meer kleinere groepen ontstaan. Wij hebben hier met de ATB commissie naar gekeken en zijn van mening dat wij moeten starten met twee startijden op zondag morgen, waarbij we zeker gekeken hebben naar de doelstelling van het ATB-en binnen de club. Dit betekent dat wij vanaf 1 februari als volgt op zondagochtend gaan vertrekken.

Om 09.30 uur vertrekt de Bikers groep, vanaf het Klooster aan het Park.
Deze groep fietst een tocht in de regio, duur van deze tocht zal ongeveer 2 ½ uur zijn.

Om 08.30 uur vertrekt de Bikers groep “Sportief”, vanaf het Klooster aan het Park.
Deze groep fietst een georganiseerde NTFU tocht of een tocht in de regio, duur van deze tocht zal ongeveer 3 ½ uur zijn. Indien er naar een georganiseerde NTFU tocht wordt gegaan, zal dit per fiets gebeuren( aanliggende gemeentes) of gezamenlijk met de auto, waarbij we proberen de reistijd te beperken tot maximaal 30/45 minuten. 
De gemiddelde fietssnelheid en afstand bij deze Bikers groep “Sportief” zal hoger liggen dan bij de Bikers groep.
Beide groepen, wat snelheid en afstand betreft, zijn altijd afhankelijk van de weersomstandigheden.

Georganiseerde NTFU tochten zijn voor eenieder toegankelijk en aan te raden, bij deze tochten proberen we de ATB kalender te volgen, vermeld op de website van TC Nuenen. Klik hier
Bij deze tochten wordt gezamenlijk vertrokken van het Klooster aan het Park, tijdens de tocht zelf kan eenieder zijn eigen tempo rijden.

We gebruiken de “Bikers App” om elkaar op de hoogte te houden (bijvoorbeeld voor het samen vertrekken naar een NTFU tocht)
Tevens kan het gebeuren dat er tijdens een van de twee bovenstaande vertrek tijden geen “Bos Kapitein” aanwezig is. We gaan er hierbij van uit dat de aanwezige Bikers voldoende ervaring hebben in tochten, dat men onderling dan een route kiest.

Voor wat betreft gebruik van de “Bikers APP” deze alleen gebruiken voor relevante Bikers informatie (vertrek tijden, vragen of er iemand naar een NTFU tocht gaat, etc. Als je niet gaat fietsen hoef je dit ook niet te melden.

Sportieve groet,
ATB Commissie,
Wim, Harrie en Joop